bokning telefon

bokning mobil

Händer i 1
Händer i 2
Händer i 3

HÄNDER PÅ HEAGÅRD 2018

Händelseschema 2018 

OKTOBER

13/10 Äggakaka.

Boka direkt här


Förrätt:
Räkor, dill, citron
Handskalade räkor, majonnäs, pepparrot, rödlök
Varmrätt:
Klassisk Skånsk Äggakaka
Äggakaka - fläsk - rårörda lingon
Dessert:
Handgjorda praliner

Pris 295:-/p

Café/Saluhall öppet Måndag - Söndag 11.30-16.00
Här serveras dagens lunch Måndag - Fredag 99:-

Lördagslunch 125:-

Restaurangen öppet för Brunch söndagar 11.30-16.00
Vi öppnar även upp på förfrågan för sällskap över 15p.

Kontakta oss för mer information 035-359 67

Inredningsbutiken öppet tisdag- söndag 11.30-16.00

 

NOVEMBER

9/11 & 10/11 Gåsamiddag

Boka direkt här

Förrätt:
Kryddig Svartsoppa
alternativt: jordärtskockssoppa, vinägerbakat sidfläsk och picklade
rotfrukter (förbeställs)

Varmrätt:
Gås, brysselkål, potatis
Helstekt gås - kumminkokt brysselkål
- hemgjord rödkål - gåsasås, svartvinbärsgelé och rostad potatis

Dessert:
Äppelkaka, vaniljsås
Klassisk äppelkaka, kanelkokta äpplen och hemmagjord vaniljsås

595:-/p
Det finns alternativ till de som inte önskar gåsamiddag.

11/11

FARSDAGS BRUNCH 295:-/p*

Boka direkt här

* Den 11/11 Serverar vi en Farsdags Brunch. Barn upp till 12 år äter för 15 kr/år. Brunchens innehåll kan variera något från gång till gång.

I denna brunch ingår: kall buffé, varm buffé samt en dessert buffé. 

Brunch

Från kocken : Varje söndag serveras en kött-, fisk- eller kycklingrätt. Denna varierar från gång till gång.

Soppa : Heagårds hemlagade soppa.

Från det varma : Krispig vit fisk med remoulad Köttbullar Olika sorters korvar Bondomelett Äggröra

Havet : Ostron med vinägrett, tabasco och citron Räkor på platå med rostad paprikasalsa och aioli Nykokta blåmusslor med fänkål, vitlök och timjan Gravad lax med brödkrydda och senapskräm Varmrökt lax med krasse, rädisa och picklad gurka Inlagda sillar Räkor och rödlök i dillmajjo

Tillbehör : Heagårds hemgjorda Potatissallad Bakade grönsaker i vinägrett Tomat- och löksallad Plocksallad Säsongens primörer Virgin Bloody Mary

Kallskuret : Pastrami Sockersaltad skinka Två sorters salami Honungsbakad fläsksida Lantpaté med picklade grönsaker Rökta korvar Skivad ost Hel lagrad ost

Bröd : Tre sorters bröd Olika sorters knäckebröd Smör

Sött & Gott : Laga dina egna våfflor. Två sorters sylt, lättvispad grädde Frukt Olika sorters ostar med saltrostade nötter och marmelader Choklad och bärmousser Smoothies Kaffebröd 

18/11 Premiär för våra julbord

Boka direkt här

Söndagar (familjejulbord 495:-/p) Lek, pyssel och film-rum för barnen.
Julbord Mån-tors: 595:-/p
Julbord Fredag & Lördag 625:-/p
Jullunch startar 4 december 395:-/p


Café/Saluhall öppet Måndag - Söndag 11.30-16.00
Här serveras dagens lunch Måndag - Fredag 99:-

Lördagslunch 125:-

Restaurangen öppet för Brunch söndagar 11.30-16.00
Vi öppnar även upp på förfrågan för sällskap över 15p.

Kontakta oss för mer information 035-359 67

Inredningsbutiken öppet tisdag- söndag 11.30-16.00

DECEMBER

Julbord i olika former hela månaden

Boka direkt här

Söndagar (familjejulbord 495:-/p) Lek, pyssel och film-rum för barnen.
Julbord Mån-tors: 595:-/p
Julbord Fredag & Lördag 625:-/p
Jullunch startar 4 december 395:-/p

Går även bra att beställa julmat för avhämting 

Nyårssupé för avhämtning

Förrätt:
Hummersoppa, cognac, jordärtskocka, citron och fänkål
Cognacsdoftande Hummersoppa, variation på jordärtskocka, fänkål serveras med surdegsbröd.

Varmrätt:
Oxfilé, morot, tryffel och sidfläsk
Oxfilé, morotspuré med brynt smör, tryffelsky, confiterade cocktailtomater , honungsbakat sidfläsk serveras med potatisgratäng smaksatt med rökt cheddar.

Dessert:
Crème brûlée
Grädde, ägg, vanilj, råsocker

Pris: 495:-/p

Café/Saluhall öppet Måndag - Söndag 11.30-16.00
Här serveras dagens lunch Måndag - Fredag 99:-

Lördagslunch 125:-

Restaurangen öppet för Brunch söndagar 11.30-16.00
Vi öppnar även upp på förfrågan för sällskap över 15p.

Kontakta oss för mer information 035-359 67

Inredningsbutiken öppet tisdag- söndag 11.30-16.00