bokning telefon

bokning mobil

Arrangemenag 3
Arrangemenag 2
Arrangemenag 1

Bröllop Halmstad

Bröllop och fest 

Vare sig du planerar dina drömmars bröllop, eller en intim högtid med de närmsta vännerna, blir inramningen hos oss ett minne för livet. Vi bjuder på den godaste maten i unika lokaler, och kan hjälpa dig med allt från underhållning och dekoration till planering in i minsta detalj. Varför inte börja med ett välkomsttal och champagne i vår vackra park!

Jenny Jondelius arbetar som restaurangchef och är ansvarig för driften på Heagårds Skafferi. Det är henne man träffar när bröllopsmiddag och fester skall planeras.

För mig är varje tillställning viktig. Jag vill att kunden i fråga ska känna sig trygg oavsett vilket evenemang det gäller. Vårt jobb är att ge kunden det den förväntar sig och gärna lite där till.

Vi försöker på alla sätt uppfylla våra kunders önskemål. Vi har en fantastisk festmeny som gästerna får vid ett första möte. Vi är dock flexibla. Vissa gäster vet exakt vad dom vill ha, och då är det bara att vi ordnar det. Personalen i köket är oerhört kunniga, vilket gör att vi inte har några direkta gränser.

Kontakta jenny om ni vill ha hjälp med en bokning.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
035-359 67

 

Vill du hyra en bil till ditt event?

Vi hjälper dig. Följande bilar finns att tillgå. 
Pris 5000:-/bil. 

bil vit gammal

ford 1  

gammal bil utan tak

mercedes

tessla