bokning telefon

bokning mobil

CAFÉET 2
CAFÉET 3
CAFÉET 1

CAFÉET & SALUHALLEN

Café Halmstad

insp 21

Café/Saluhallen:
Nya vinter öppettider på Heagårds Skafferi, gäller från 22 oktober.

Måndag-Torsdag - Stängt
Fredag-Söndag 11.30-16.00

Öppet för bokningar. Kontakta oss via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 035- 359 67

För att njuta av en härlig lunch (månd-ons) rekommenderar vi Hummër eller FoodMarket.

Torsdag - Fredag serveras lunch kl 11.30-14.00
Dagens lunch innehåller hemlagad husmanskost. Salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe.
Pris: 115:-

Lördagar serverar vi en härlig shoppinglunch för 135:-

I alla lunchval ingår, salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe (11.30-14.00) därefter serverasvåra fasta lunchrätter med en side sallad (söndagar serveras ingen salladsbuffé)

Hemgjord paj 99:-
Soppbuffé 99:- (2 sorters soppa, torsdagar ärtsoppa och pannkakor).
Lax, potatissallad och romsås 135:-
Ost och kallskuret på planka 135:-

insp 9
SALUHALL
Vår saluhall är en magisk plats. Här kan du gå i timmar och bara njuta av den fantastiska miljön och dess sortiment. I vårt sortiment finner du ett stort utbud av oljor, såser, vinäger, marmelader, kex, knäckebröd, pasta och mycket mer.
Det som växer på gården försöker vi alltid att ta till vara. Under säsong kan du därför köpa våra hemgjorda marmelader, safter såser osv.

biskvi
BAGERI
Vi bakar så gott som allt i vårt bageri. Bakverk och deserter som ni finner i vår cafémonter är noga utvalt av vår personal. Tillsammans har vi letat upp våra favoritrecept. Vi har klassiker från farmödrar och mormödrar som avnjuts av våra gäster dagligen.
Våra frukt- och bärpajer varierar allt beroende på vad vår trädgård har att erbjuda säsong för säsong.
Vi serverar bl a. Syltkakor, Kokostoppar, Drömmar. Chokladkakor, Blondie med hallon. Silviakaka, Biskvier, Pajer, Mandelkaka med smörkröm. Varför inte prova vår favorit är Heakakan`; en kladdig chokladkakak med kolafudge.

korv
CHARK OCH DELIKATESS
I vår Chark och delikatessdisk finner ni produkter valda med omsorg. Hos oss finner ni kött, korvar och ostar av högsta kvalité. Vi arbetar i största möjliga mån med närproducerade produkter.
Vi hjälper dig gärna att prova ut din favorit i disken.


ostDELIKATESSLÅDOR/KORGAR
Den perfekta "Gå bort presenten". Välj bland alla våra godsaker. Det finns möjlighet att köpa fördigpaketerade lådor, likväl som vi hjälper er att packa iordning en efter era önskemål. 
Vi har även ett par "fasta" lådor som går bra att beställa. Perfekt för företag!

Lilla delilådan 345:-
Mellan delilådan 495:-
Stora Delilådan 595:-
Stora lyxlådan 1495:-

Presentkorgar Heagård bilder 1

insp 44
KÖKSBUTIK
Missa inte vår köksbutik som är en förlängning av vår inredningsbutik. Här säljer vi exklusiva köksredskap, porslin, glas mm. som du inte finner någon annan stans. Vi har bl. a en avdelning med Reidelglas som ni inte vill missa. Detta är den optimala gåvan till vinälskaren.
Mestadelen av våra möbler/inredning är faktiskt till salu. Du kan köpa stolen som du sitter på, tallriken som du äter på eller varför inte filten som ligger i soffan. Prata med vår personal om du hittar något du gillar. Vi hjälper dig gärna.

 

 

I