bokning telefon

bokning mobil

CAFÉET 2
CAFÉET 3
CAFÉET 1

CAFÉET & SALUHALLEN

Café Halmstad

insp 21
CAFÉET är öppet alla dagar.
Caféet ligger i vår saluhall. Här har vi ca 65 st sittplatser inne och ytterligare ett hundratal platser ute.
Under sommarhalvåret sitter ni skönt på vår uteservering och njuter av vår vackra park där barnen kan leka fritt.
Uteleksaker såsom kubb, boccia, crocket, strandtennisrack mm. finns att låna.
Hundar är välkomna att vistas ute. Det finns en vattenkran samt vattenskålar där ni själva kan tappa upp vatten till er hund.
Här kan ni äta och fika gott.

LUNCH:
Under hela vår öppettid finns det ett flertal lunch- och fika alternativ att beställa över disk.

DAGENS LUNCH:

Måndag-Fredag 11.30-14.00 Erbjuder vi dagens lunch i form av hemlagad husmanskost. Salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe ingår. 
Pris 110:-
Lördagar serverar vi shoppinglunch för 135:-

Inom kort - vi utökar vårt lunchutbud. Fler varmrätter på menyn!
Mer info kommer. 

I alla lunchval ingår, salladsbuffé, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe (11.30-14.00) därefter serverasvåra fasta lunchrätter med en side salla (söndagar serveras ingen salladsbuffé)

ÖVRIGA LUNCHALTERNATIV - 11.30-16.00
Dagens 99:- (11.30-14.00)

Hemgjord paj 99:-
Soppbuffé 99:- (2 sorters soppa, torsdagar ärtsoppa och pannkakor).
Lax, potatissallad och romsås 135:-
Ost och kallskuret på planka 135:-

insp 9
SALUHALL
Vår saluhall är en magisk plats. Här kan du gå i timmar och bara njuta av den fantastiska miljön och dess sortiment. I vårt sortiment finner du ett stort utbud av oljor, såser, vinäger, marmelader, kex, knäckebröd, pasta och mycket mer.
Det som växer på gården försöker vi alltid att ta till vara. Under säsong kan du därför köpa våra hemgjorda marmelader, safter såser osv.

biskvi
BAGERI
Vi bakar så gott som allt i vårt bageri. Bakverk och deserter som ni finner i vår cafémonter är noga utvalt av vår personal. Tillsammans har vi letat upp våra favoritrecept. Vi har klassiker från farmödrar och mormödrar som avnjuts av våra gäster dagligen.
Våra frukt- och bärpajer varierar allt beroende på vad vår trädgård har att erbjuda säsong för säsong.
Vi serverar bl a. Syltkakor, Kokostoppar, Drömmar. Chokladkakor, Blondie med hallon. Silviakaka, Biskvier, Pajer, Mandelkaka med smörkröm. Varför inte prova vår favorit är Heakakan`; en kladdig chokladkakak med kolafudge.

korv
CHARK OCH DELIKATESS
I vår Chark och delikatessdisk finner ni produkter valda med omsorg. Hos oss finner ni kött, korvar och ostar av högsta kvalité. Vi arbetar i största möjliga mån med närproducerade produkter.
Vi hjälper dig gärna att prova ut din favorit i disken.


ostDELIKATESSLÅDOR/KORGAR
Den perfekta "Gå bort presenten". Välj bland alla våra godsaker. Det finns möjlighet att köpa fördigpaketerade lådor, likväl som vi hjälper er att packa iordning en efter era önskemål. 
Vi har även ett par "fasta" lådor som går bra att beställa. Perfekt för företag!

Lilla delilådan 345:-
Mellan delilådan 495:-
Stora Delilådan 595:-
Stora lyxlådan 1495:-

insp 44
KÖKSBUTIK
Missa inte vår köksbutik som är en förlängning av vår inredningsbutik. Här säljer vi exklusiva köksredskap, porslin, glas mm. som du inte finner någon annan stans. Vi har bl. a en avdelning med Reidelglas som ni inte vill missa. Detta är den optimala gåvan till vinälskaren.
Mestadelen av våra möbler/inredning är faktiskt till salu. Du kan köpa stolen som du sitter på, tallriken som du äter på eller varför inte filten som ligger i soffan. Prata med vår personal om du hittar något du gillar. Vi hjälper dig gärna.

 

 

I