COVID mobil

INREDNINGSBUTIKEN

Intresserad av inredning och design?

Jobba i en fantastisk miljö med roliga produkter och märken.  Vi söker en partner till vår butik som vill vara med att utveckla och bygga upp butiken med både webbshop en ny exponering och utställning.  Vi ser gärna att du blir delägare tillsammans med oss. Du bör ha erfarenhet av butik, inköp av varor och inredning som intresse.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  0733300501 Micke Wallin


Vi jobbar med exklusiva varumärken som S.O.U.L, Lexington och Artwood. Besök vår välfyllda butik. Vi tar in nya produkter löpande. 
Välkommen och upptäck en magisk mix av möbler, inredning och detaljer i en annorlunda miljö. Här hittar du kuddar, ljus, lampor, utemöbler, krukor, inredningsböcker och mycket mer. Vår passion är vackra saker du blir glad av, med lantligt DNA. Presenter och sköna ting du själv inte kan slita dig från. Mycket av det du trivs med på Heagård kan du köpa med dig hem… Stolen du sitter på i Caféet, filten som sveper dig på Gården, krukorna i Bageriet mm. Du kan även botanisera bland skatterna i alla våra kataloger med beställningsvaror. Vi har unika inredningsmärken du inte når i vanliga butiker.

insp c

Heagård interiör butik bilder 1Heagård interiör butik bilder 2insp ainsp binsp 39insp 42